Friedrich Nietzsche

"Toate spiritele profunde au nevoie de o masca: mai mult decat atat, in jurul fiecarui spirit profund se formeaza neincetat o masca, datorita interpretarii invariabil false, adica anoste, a tuturor cuvintelor sale, a tuturor pasilor sai, a tuturor manifestarilor vietii sale."

vineri, aprilie 24

Miscarea contra statului...

Jos statul! Jos legile!

Statul pleaca de la premisa ca omul trebuie sa fie exploatat. Pentru asta a construit institutiile. In momentul in care omul s-a revoltat, a politizat institutiile. In momentul in care omul a luptat pentru libertatea lui, Statul a ucis Omul.

Statul roman, ceausismul si capitalismul sau wc-ul, rahatul si urina. Intr-un wc plin de rahat, un jet de urina se doreste a fi nu doar util, dar si destul de estetic. Ruinarea, descompunerea, implozia si, in final, uitarea rahatului! Insa wc-ul si urina fac un mariaj foarte fericit.

Si ti s-a spus ca ai nevoie de wc! Si vezi cum folosesti wc-ul zi de zi, sau cum wc-ul se foloseste de tine zi de zi, pentru a se intretine, pentru a exista spunandu-ti ca defapt el e construit in serviciul tau, ca tu sa nu mai fii constrans nici de rahat, nici de urina, ca tu sa fii liber, insa tu nu numai ca depinzi si de rahat, si de urina in continuare, dar depinzi si de wc.

Cea mai simpla revolutie, care se cere a fi creata acum, este refuzul tau de a urina in wc, refuzul jetului tau de urina de a curata rahatul, refuzul produselor, roadelor organelor tale de a mai intretine wc-ul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu