Friedrich Nietzsche

"Toate spiritele profunde au nevoie de o masca: mai mult decat atat, in jurul fiecarui spirit profund se formeaza neincetat o masca, datorita interpretarii invariabil false, adica anoste, a tuturor cuvintelor sale, a tuturor pasilor sai, a tuturor manifestarilor vietii sale."

joi, februarie 22

1. PSEUDO-DEZBATERE DESPRE MARELE "JAM INVITATIONAL" DE PARKOUR - 2010 - INVITATIA DE LA SATAN

Detalii despre parkour si despre jam-uri voi aduce intr-un articol urmator, elaborat. Daca nu se stia ca cel care scrie pe acest blog este si traceur - se va sti de acum inainte. Ceea ce urmeaza poate fi interzis cardiacilor, din motive pe care le veti descoperi singuri daca veti citi totul. Aceasta postare este "invitatia" la "jamul invitational" de parkour din Romania, din aprilie 2010. Mai includea o lista de mail-uri, pe care nu o pot face publica. Distractie placuta!

PS: scriitura ii apartine lui Satan, deci nu raspund pentru greselile gramaticale care urmeaza. Pozele de la sfarsitul acestui articol au fost adaugate pentru ca cititorul sa aiba o viziune mai completa si mai obiectiva asupra staff-ului traceurs.ro!


"Jam 2010 – Cluj Napoca


A mai trecut un an,am mai acumulat putina experienta si a revenit momentul unei noi intalniri nationale.
Inainte sa va dam datele cu privire la noul jam,sper ca sunteti sanatosi si cu o dorinta mult mai puternica de a continua aceasta calatorie.

Dupa cum observati,am recurs la o metoda care nu este agreata de multi ,aceea de a face din nou acest jam invitational.Datorita experientei nu tocmai placute in ceea ce priveste organizarea si datorita oamenilor care au avut ca scop principal distractia am recurs la aceasta metoda.Am ajuns la concluzia ca preferam calitatea si nu cantitatea.

Trecand peste toate neplacerile te anuntam Shao ca esti unul dintre oamenii pe care ii dorim alaturi de noi la jam.Locatia dupa cum probabil s-a auzit este orasul Cluj Napoca.Spre deosebire de celelalte jamuri,acesta se va intinde pe durata a 2 zile.Astfel ca prima zi ne vom face incalzirea si strebate doar jumatate din oras,urmand ca in urmatoarea zi sa parcurgem si cealalta jumatate.Intalnirea va avea loc in luna aprilie


Vor fii mai organizati ca in celelalte dati si vom avea chiar si o perioada de discutii. Ve-ti putea veni cu intrebari sau chiar povesti anumite intamplari. Toata lumea sper sa se implice la aceasta sesiune de discutii.

Aveti mai jos o lista cu ceilalti traceuri invitati.Sunteti rugati sa discutati si sa va organizati plecarea spre Cluj.


(...lista...)


Inchei prin a va anunta ca datele exacte le ve-ti primii cu cateva zile inainte de jam in ideea de a nu se raspandii informatia si de a nu avea invitati nepoftiti.

Sunteti rugati sa nu discutati pe aceasta tema decat cu oamenii mai sus prezentati.


ATENTIE: Doar cei ce isi vor confirma prezenta la jam vor PRIMII detaliile cu privire la ora si locul desfasurari jamului.Pentru a nu aparea probleme sunteti rugati sa luati legatura cu cei ce se regasesc pe lista mai sus prezentata.

PS. Nu veniti cu liste sau cu dorinta de a mai introduce pe cineva pe lista.
Singurele persoane care nu au nevoie de invitatie sunt cele care se vor ocupa de media. Deci puteti sa veniti cu prieteni care sa va faca poze sau sa filmeze desfasurarea evenimentului insa fara a avea ca scop publicarea lor pe site`uri,forumuri,ziare sau altele.
Avem insa dorinta de a anuta acest lucru in mailul de confirmare.

Mult success,
Stafful traceurs "


MEMBRU AL STAFFULUI TRACEURS.RO < - > PERSOANA DE INCREDERE (JAM INV. 2009)



MAI MULTE PERSOANE DE INCREDERE (JAM INV 2009)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu