Friedrich Nietzsche

"Toate spiritele profunde au nevoie de o masca: mai mult decat atat, in jurul fiecarui spirit profund se formeaza neincetat o masca, datorita interpretarii invariabil false, adica anoste, a tuturor cuvintelor sale, a tuturor pasilor sai, a tuturor manifestarilor vietii sale."

joi, iunie 4

Pe 7 iunie votam Bugs Bunny!




Interesele tale vor prinde viata, numele tau va fi auzit de intreaga Europa, dorintele tale cele mai arzatoare vor fi temele sale de meditatie si cauzele insomniei in urmatorii 5 ani!

Bugs Bunny aduce Europa la tine acasa! Bugs Bunny nu va fi un simplu europarlamentar, ci va fi insusi Presedintele Parlamentului European! E independent, e de stanga, e un animal la fel ca si tine, e singurul in stare sa te reprezinte cu succes !

Daca vrei sa delegi suveranitatea ta lui Bugs Bunny nu trebuie decat sa mergi pe 7 iunie la vot, sa ai un pix la tine si sa desemnezi chiar tu pe cel care vrei sa-ti materializeze interesele ! Faci un patrat, scrii numele independentului nostru si apoi aplici corect stampila cu inscriptia votat !

Nu uita , DOAR ASA tu decizi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu