Friedrich Nietzsche

"Toate spiritele profunde au nevoie de o masca: mai mult decat atat, in jurul fiecarui spirit profund se formeaza neincetat o masca, datorita interpretarii invariabil false, adica anoste, a tuturor cuvintelor sale, a tuturor pasilor sai, a tuturor manifestarilor vietii sale."

joi, decembrie 11

Romania si statul militienesc !!!

O actiune de comemorare si protest a avut loc astazi, 11 decembrie 2008, ora 11,00 la Consulatul Greciei la Bucuresti.
S a dorit o actiune rapida si simbolica, de tip flash mob, pentru a se evita contactul cu fortele de ordine si pentru a ocoli problema autorizatiei de protest (stim cum e cu primaria...). Cei aproximativ 20 de participanti si-au impartit atributiunile: o parte s- au intins pe asfalt, o alta partea a desenat cu creta contururile celor intinsi, cineva a scris cu sprayul mesajul: "aveti mainile patate de sange!" . S-au depus flori langa gardul ambasadei, a fost alcatuita litera A (de la Alexis-Andreas) din lumanari (care din pacate nu s au aprins din pricina vantului) si s a depus un panou care continea imagini cu Alexis si cateva mesaje: te iubim (in greaca), Grigoropoulos Andreas ucis de politia greaca. Cei mai multi dintre participanti s-au dispersat rapid, dar 3 persoane au fost retinute de catre jandarmi si eliberate la aproximativ jumatate de ora fara nici o consecinta.

2 comentarii:

  1. din cate imi pot imagina un anume protest sau miscare de solidaritate la romani e plina de "HUO" , "JOS GUVERNUL" si "UNDE E JANDARMERIA SAU ARMATA SA'MI MUTE CASA DIN FATA VIITURII !! HUO!!!!" . Cum si tu si eu sper in miscari poate mai serioaso`ample din partea "anarhistilor" romani .. dar... nu! .. ceea ce e trist .. na.. nu votam si vorbim ca stai coae de ce o iesit ala ...
    prea multa nepasare poate.. yeah..
    so .. daca ai fi un telletubie .. ce culoare ai fi ? :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. e de la sergiu comentariul:)) el nu are cont:D

    RăspundețiȘtergere