Friedrich Nietzsche

"Toate spiritele profunde au nevoie de o masca: mai mult decat atat, in jurul fiecarui spirit profund se formeaza neincetat o masca, datorita interpretarii invariabil false, adica anoste, a tuturor cuvintelor sale, a tuturor pasilor sai, a tuturor manifestarilor vietii sale."

vineri, mai 30

Noaptea trecuta m-am lasat de fumat !

In fiecare dintre noi se ascunde... un estetician, un expert in probleme dietetice, un doctor-farmacist care-si ajuta semenii sa se lase de fumat, un analist politic si un moralist radical! Nu! Nu este asa! Nimeni in afara de noi nu se poate ascunde in noi ! Dar, unii ar fi indreptatiti sa spuna asemenea lucruri cand iau contact zilnic cu astfel de "profesionisti"!

Eu nu detin o expertiza in domeniul problemelor dietetice sau al celor privitoare la cauzele fumatului insa va pot spune o metoda simpla prin care puteti renunta la fumat! E aceeasi pe care am urmat-o si eu!

Incep prin a va intreba: Inainte sa incepeti sa fumati ati luat niste pastile sa va "pregatiti"? Ati cerut sfatul "medicilor" sau al "preotilor" sau al "psihologilor"? Nu! Ati luat o tigara , ati aprins-o si ati fumat-o ! Cand renuntati la fumat procedati in sens invers ! Stingeti tigara si nu va mai luati altele ! Desigur, fara a urma sfaturi inutile si pasi "premergatori" ! " Pofta buna! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu